Try.hu
Oszd meg a Facebookon! Oszd meg a Twitteren! Oszd meg a Google+-on!

A(z) ezolap.try.hu név aktiválása

A regisztrált TRY.HU név aktiválásához évente egy kis összegű (2€) támogatás szükséges. Aktiválás nélkül az újonnan regisztrált név 7, a lejárt név 30 nap után véglegesen törlődik a rendszerből. Az átirányítás címét és látogatottsági statisztikákat a törlés után nem tudjuk visszaállítani.

Fontos! A(z) ezolap.try.hu nevet nem csak a nevet regisztráló személy újíthatja meg, hanem az alábbi Paypal támogatással bárki. Ehhez nem szükséges sem bejelentkezni, sem regisztrálni az oldalunkon. A(z) ezolap.try.hu név a sikeres tranzakció után azonnal működővé válik.Ha többel tudod támogatni a szolgáltatásunkat, akkor a neved, oldalad vagy bannered oldalunkon történő megjelenítésével tudjuk azt viszonozni. Jelenleg csak a Paypal rendszerén keresztül van lehetőség támogatásra.

Támogatói szintek

Összeg Érvényesítés Link Hírdetés
2€ 1 év nem nem
5€ 1 év nem nem
10€ 1 év igen nem
25€ 1 év igen igen

A 2€ támogatás a TRY.HU név regisztrációját 1 évre biztosítja. A 10€ összegért cserébe a támogató neve vagy oldalának címe szöveges link formájában megjelenhet a lapunk "Támogatóink" aloldalán. A 25€ támogatás egy 468x60px méretű banner elhelyezésére ad 1 évre lehetőséget a TRY.HU főoldalán. A bannermegjelenítések száma a támogatók számától függ. A linkek és bannerek nem csak TRY.HU domain alatti lapokra mutathatnak.

Ha bármilyen problémába ütköznél, akkor a support@try.hu e-mail címünkre írj nekünk!